Vištienos file
Krakmolas
Svogūnas
Paprika
Pomidorų padažas
Ananasai konservuoti
Sezamo sėklos
Prieskoniai
Gamyba:
Vištienos file supjaustyti juostelėmis, įdėti druskos, prieskonių, sezamo sėklų, apibarstyti krakmolu ir viską išmaišyti. Tada vištieną apkepti keptuvėje. Atskirai keptuvėje pakepinti svogūnus, kubeliais pjaustytą raudoną papriką. Kai apkeps, įdėti pomidorų padažo (nepagailėti). Šiek tiek pakaitinti, kol iš pomidorų padažo išgaruos actas ir sutirštės. Tada sudėti pjaustytus konservuotus ananasus su visomis sultimis. Jeigu skysčio mažai, galima įpilti ananasų sulčių iš pakelio. Dar šiek tiek viska pakaitinti. Šį padažą supilti ant jau apkepintos vištienos. Viską išmaišyti ir patiekti su virtais ryžiais. Skanaus!
P. S. Tai vienas mėgstamiausių mano vyro patiekalų :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą