Sviesto 250gr
Cukraus 250gr
Varškės 400gr
Kiaušinių 2vnt
Miltų 400gr
Kepimo miltelių 1 arbat. šaukštelį
Druskos
Vanilinio cukraus
Cinamono
Cukraus pudros
Gamyba:
Sviestą ištirpinti ir supilti ant cukraus, įdėti varškę ir viską šakute pertrinti. Įdėti išplaktus kiaušinius, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, žiupsnelį druskos, vanilinio cukraus ir cinamono. Viską gerai išmaišyti. Tešlą padalinti į keturias dalis. Kiekvieną dalį iškočioti ant miltais pabarstyto stalo, susukti į ritinėlį ir supjaustyti gabaliukais. Iškloti skardą kepimo popieriumi ir sudėti paruoštus sausainius. Kepti 180 laipsnių temperatūroje 20 - 30 min. Atvėsusius sausainius apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą