Tešlai:
5 kiaušiniai
150 g majonezo
100 g grietinės
350 g tarkuoto fermentinio sūrio
150 g majonezo
100 g grietinės
350 g tarkuoto fermentinio sūrio
Įdarui:
500 g faršo
1 svogūno galva
1 kiaušinis
druskos, pipirų
500 g faršo
1 svogūno galva
1 kiaušinis
druskos, pipirų
Kiaušinius sumaišyti su majonezu, grietine ir
tarkuotu sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą (geriausiai didelė skarda,
tokia, kurios paprastai būna prie orkaitės). Kepti 15-20 min. iki 180° C
įkaitintoje orkaitėje. Ištraukite ir palikite atvėsti. Turi gautis minkštas omletinis
pagrindas. Ant pagrindo paskleiskite įdarą: faršą (nekeptą), sumaišytą su
kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska bei pipirais.
Pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotinį. Kepti dar 40 min. iki 200° C
įkaitintoje orkaitėje. Iškepus leiskite atvėsti ir tada supjaustykite
riekelėmis.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą