Ingredientai:
Vištienos file
Krakmolas
Svogūnas
Paprika
Pomidorų padažas
Ananasai konservuoti
Sezamo sėklos
Prieskoniai
Gamyba:
Vištienos file supjaustyti juostelėmis, įdėti druskos, prieskonių, sezamo sėklų, apibarstyti krakmolu ir viską išmaišyti. Tada vištieną apkepti keptuvėje. Atskirai keptuvėje pakepinti svogūnus, kubeliais pjaustytą raudoną papriką. Kai apkeps, įdėti pomidorų padažo (nepagailėti). Šiek tiek pakaitinti, kol iš pomidorų padažo išgaruos actas ir sutirštės. Tada sudėti pjaustytus konservuotus ananasus su visomis sultimis. Jeigu skysčio mažai, galima įpilti ananasų sulčių iš pakelio. Dar šiek tiek viska pakaitinti. Šį padažą supilti ant jau apkepintos vištienos. Viską išmaišyti ir patiekti su virtais ryžiais. Skanaus!
P. S. Tai vienas mėgstamiausių mano vyro patiekalų :)
Gintares Receptų Knyga
Hobis - labai svarbi žmogaus gyvenimo dalis. Šiame puslapyje aš noriu su Jumis pasidalinti savo pomėgiu, kuris suteikia man džiaugsmo. Neturiu talento pati kurti patiekalus, bet nuo paauglystės užsirašinėju receptus gautus iš mamos, draugių ar rastus internete. Todėl dabar turiu jų labai daug ir noriu mėgstamiausiais pasidalinti su Jumis. Jeigu norėsite man užduoti klausimą ar pasidalinti savo nuomone apie vieną ar kitą patiekalą, kviečiu Jus pasinaudoti komentarų paslauga arba parašyti man el.laišką. Mano adresas gintarytej@yahoo.co.uk
Iki greito.
Draugiškai, Jūsų Gintarė.
Iki greito.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą